اقامت کانادا

 برای اقامت کانادا می توانید به طرق مختلفی ارائه کنید

اقامت دائم کانادا

به فردی که در کشور کانادا اقامت دائم بگیرد مقیم دائم گفته می‌شود.
مقیم دائم کانادا به فردی گفته می شود که در پاسپورت خود دارای ویزای ورود به کانادا به عنوان مقیم دائم است و به خاک کانادا وارد شده است(اصطلاحا "لند Land" شده است) ولی هنوز سیتی زن نشده است. همچنین این فرد ممکن است مقیم دائم کشوری دیگر مانند کشور محل تولد خود باشد. افرادی که به صورت موقت در کانادا هستند، مانند افراد دارای ویزای دانشجویی، ویزای کار، ویزای توریستی و . . . مقیم دائم کانادا نمی باشند.
 مقیم دائم Permanent Resident در کشور کانادا به شخصی اطلاق می‌شود که سیتی زن کانادایی نیست ولی اجازه زندگی و کار در کانادا بدون هیچ محدودیت زمانی در طول اقامتش به او داده شده‌است. یک ساکن همیشگی می‌بایستی به مدت ۲ سال از ۵ سال را در کانادا زندگی کند .
 یک مقیم دائم بسیاری از حقوق و وظایف یک سیتی زن کانادایی را دارا می‌باشد. تفاوتهای اصلی تنها در این می‌باشند که ساکنان همیشگی اجازه رای دادن در انتخابات فدرال کانادا، کاندیدشدن و دارا بودن پاسپورت کانادایی را ندارند. آنها همچنین نمی‌توانند به نیروی مسلح کانادا بپیوندند.
یک مقیم دائم امکان اقدام برای شهروندی کانادا(سیتی زن) را پس از 4 سال اقامت در کانادا خواهد داشت. (به زودی این دوره به 3 سال تقلیل پیدا خواهد کرد)

برنامه ی تکمیلی چیست؟

برنامه ی تکمیلی مهاجرت کانادایی (CIIP)برنامه ایست که فقط در برخی نقاط خارج از کانادا ارایه میشود .
(CIIP)میتواند در زمینه های زیر به شما کمک کند :

  •  کمک اقتصادی
  • نیاز های شغلی
  • درخواست های شغلی
  • ارزیابی اعتبار نامه های خارجی
  • پروانه های صدور
  • مجوز
  • فرهنگ در محیط کار
  • روش های جست و جوی شغلی
  • و..

 

 

مهاجرت به کانادا

 

 

مهاجرت به کانادا از طریق ویزای توریستی

اخذ ویزاهای توریستی از کشورهای معتبر دنیا شرایط خاص خود را دارد و معمولا نیازمند ارائه مدارک قوی و تضمین کننده بازگشت متقاضی از کشور مقصد می باشد. ویزای توریستی کانادا (visitor visa) به منظور اهداف توریستی، گردشگری، تفریح، بازدید از اقوام، دوستان یا خود کشور کانادا صادر می شود. از مدارکی که می توان برای اخذ ویزای توریستی به آن اشاره کرد:

  • گردش مالی خوب
  • سند ملکی
  • دعوت نامه معتبر
  • سابقه کاری
  • مدرک تحصیلی
  • داشتن پروانه کسب و کار یا طبابت
  • و از همه مهم تر سابقه سفر به حوزه شنگن می باشد.

نکته مهم در مورد ویزای توریستی کانادا این است که این نوع ویزا با اینکه 5 سال اعتبار قانونی دارد، اما به راحتی قابلیت تبدیل به ویزاهای بلند مدت و اقامتی را ندارد (البته این امری غیر ممکن نیست) و مدت زمان اعتبار ویزای مولتی کانادا به زمان اعتبار پاسپورت متقاضی وابسته می باشد. افرادی که دارای ویزای مولتی کانادا می باشند می توانند بدون محدودیت زمانی وارد خاک این کشور شده و در هر مرتبه تا حداکثر 6 ماه در این کشور حضور داشته و اقامت نمایند. پس از این مدت دارنده ویزا باید یک مرتبه از کشور کانادا خارج شده و مجددا به خاک این کشور بازگردد تا بتواند اقامت خود را در کشور کانادا تمدید نماید.

ادامه مطلب

مهاجرت به کانادا از طریق کار

 یکی از اهداف اصلی ادارهٔ مهاجرت کانادا، پذیرش مهاجران متخصص است. نیروی کار متخصص به تقویت بازار کار و رشد اقتصادی کانادا کمک می‌کند.

کسانی که موفق به دریافت پذیرش از طریق برنامهٔ مهاجرت نیروی کار متخصص می‌شوند، اجازه اقامت دائم را در کانادا کسب می‌کنند و می‌توانند همراه خانواده خود به کانادا مهاجرت کنند.

اگر سابقهٔ کاری قابل‌ قبولی دارید، در رشته‌ای متخصص هستید یا مهارت فنی دارید، می‌توانید برای مهاجرت از این طریق اقدام کنید. بسته به مکان و ناحیه‌ای که برای کار و زندگی انتخاب می‌کنید، گزینه‌های مختلفی پیش روی شما قرار دارد.

برنامه نیروی متخصص فدرال

این برنامه مناسب کسانی است که دارای سابقهٔ کاری مناسب هستند و تصمیم به اقامت در استان‌های کانادا به ‌جز کبک دارند.

متقاضیان در این طرح برمبنای ارزشی که برای اقتصاد کانادا ایجاد می‌کنند، در قالب طرح اکسپرس اینتری ارزیابی می‌شوند. در این روش متقاضیان باید درخواست خود را به‌ صورت آنلاین و در قالب پروفایل اکسپرس اینتری ثبت کنند. جهت ثبت درخواست نیازمند موارد زیر هستید:

  • تجربهٔ کار تخصصی؛
  • داشتن مهارت قابل‌ قبول زبان|
  • تحصیلات.

موارد بالا شروط حداقلی برای ارائه درخواست هستند. میزان تحصیلات و مهارت زبان، داشتن مدرک معتبر، سن، نوع شغل و موارد دیگر در افزایش امتیاز شما مؤثر هستند. برپایهٔ عوامل تعیین شدهٔ اداره مهاجرت و شهروندی کانادا، باید دست‌کم ۶۷ امتیاز کسب کنید.

در گام بعد متقاضی باید ثابت کند از عهدهٔ هزینهٔ زندگی خود و وابستگانش در کانادا برمی‌آید. ارائهٔ صورت‌ حساب بانکی برای این‌ منظور از گزینه‌های مناسب است. موجودی بانکی قابل‌ قبول، بسته به تعداد اعضای خانواده متفاوت است. این رقم برای خانوادهٔ یک ‌نفره و دو نفره به ‌ترتیب حدود ۱۳ هزار و ۱۶ هزار دلار کاناداست. چنانچه پیشنهاد شغلی یا امکان کار قانونی در کانادا را دارید، نیازی به اثبات تمکن مالی ندارید.

در پایان درخواست ‌کننده و وابستگانش نیاز به انجام معاینهٔ پزشکی و ارائهٔ گواهی عدم سوءپیشینه برای افراد ۱۸سال و بالاتر دارند.

هزینهٔ درخواست برای متقاضی و همسر یا شریک قانونی، ۱۰۴۰ دلار کانادا و برای فرزندان ۱۵۰ دلار کاناداست. هم ‌اکنون مدت زمان لازم برای بررسی پروندهٔ متقاضی ۶ ماه است.

برنامه مشاغل فنی‌ و حرفه‌ای فدرال

این برنامه برای کسانی که دارای پیشنهاد شغلی یا مدارک مرتبط برای کار در شغل‌های خاص هستند، امکان دریافت اقامت دائم در استان‌های کانادا (به جز استان کبک) را فراهم می‌کند.

برای درخواست اقامت دائم برپایهٔ این برنامه، تنها باید از طریق طرح اکسپرس اینتری درخواست‌تان را اعلام کنید. همچنین باید دارای شرایط زیر باشید:

  • دارای پیشنهاد شغلی برای مدت دست‌ کم یک سال از یک یا دو کارفرما در کانادا یا مدرک فنی یا تخصصی از نهادی استانی یا منطقه‌ای باشید؛
  • مدرک زبان معتبر داشته باشید؛
  • ۲ سال سابقهٔ کار تمام ‌وقت (یا معادل آن به ‌شکل پاره ‌وقت) در زمینهٔ مربوطه طی ۵ سال گذشته داشته باشید؛
  • بتوانید مهارت و تجربه‌ خود و وظایف اصلی شغل مربوطه را به اجرا بگذارید.

پیشه‌های مجاز در این برنامه در دسته‌های گوناگونی طبقه‌بندی شده‌اند. تحصیلات عالی ومدرک دانشگاهی در این برنامه ضروری نیست ولی وجود آن امتیاز شما را افزایش می‌دهد.

درخواست در این برنامه از طریق اکسپرس اینتری اعلام می‌شود. متقاضیان که از این طریق درخواست اقامت دائم می‌کنند، در طرح اکسپرس اینتری معمولا امتیاز کمتری نسبت به دیگر برنامه‌ها می‌گیرند.

برنامه تجربه کانادایی

این برنامه درواقع بر پایهٔ تجربهٔ کار در کانادا قرار دارد. برای اینکه واجد شرایط درخواست از طریق این برنامه باشید باید:

  • نمرهٔ مورد نیاز در مهارت ‌های زبان را کسب کنید؛
  • دارای ۱ سال سابقهٔ کار تمام ‌وقت (یا معادل آن به‌ شکل پاره ‌وقت) در کانادا در مشاغل تخصصی طی ۳ سال گذشته باشید؛
  • به ‌طور قانونی در کانادا کار کرده باشید؛
  • تجربهٔ خود اشتغالی و کار در هنگام تحصیل برای این کلاس قابل ‌پذیرش نیست. همچنین درخواست‌ در سیستم اکسپرس اینتری ارزیابی می‌شود.

هزینه درخواست در این کلاس برای هر نفر ۵۵۰ دلار کاناداست.

راهنمای سرمایه گذاری در گرجستان

قوانین سرمایه گذاری در گرجستان

سرمایه گذاری خارجی در گرجستان در سالهای اخیر رشد مناسبی را داشته و می توان گفت در ۲ سال اخیر، رشد سالانه مثبتی را داشته است .

دورنمای پیوستن گرجستان به اتحایه اروپا و پیمان ناتو، زمینه رشد اقتصادی گرجستان را بیش از پیش تقویت کرده است .

گرجستان در سالهای اخیر بر تقویت رشد اقتصادی آنهم با تکیه بر تولید ناخالص ملی پافشاری داشته و در این زمینه نیز موفق بوده اند، سرمایه گذاران زیادی از شرق و غرب به این کشور برای سرمایه گذاری آمده و توانسته اند در توسعه رشد اقتصادی گرجستان تاثیر مثبتی داشته اند و در همین خصوص نیز سرمایه گذاران علاقمند به کسب اطلاعات در مورد کسب و کارهای پر رونق در گرجستان و نحوه اخذ اقامت گرجستان از طریق سرمایه گذاری هستند .

اقامت دائم گرجستان از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاران خارجی تا پیش از تاریخ اول جولای ۲۰۱۹ می توانستند با سرمایه گذاری ۳۰۰ هزار لاری (بالغ بر ۱۲۰ هزار دلار آمریکا در گرجستان سرمایه گذاری مستقیم داشته باشند و اقامت دائم گرجستان را اخذ کنند اما در حال حاضر متاسفانه یا خوشبختانه این قانون تغییر کرده و حداقل مبلغ لازم برای سرمایه گذاری، به ۳۰۰ هزار دلار آمریکا رسیده است .

سرمایه گذاری در گرجستان برای اخذ اقامت دائم این کشور، فقط از طریق سرمایه گذاری مستقیم در این کشور با حداقل مبلغ ۳۰۰ هزار دلار آمریکا امکان پذیر است .

 

از نوامبر 2010 همزمان با لغو ویزا برای شهروندان ایرانی، شمار توریست های ایرانی در این کشور سه برابر شد.

+ سرمایه گذاری در گرجستان، کسب و کار در گرجستان

به طوری که در سال 2011 به 60 هزار و در پنج ماهه اول سال 2012 به 24 هزار نفر رسید. ایرانی های بسیاری سرمایه گذاری در گرجستان را در کشوری که متحد نزدیک آمریکا در منطقه است صورت داده اند.

اقتصاد گرجستان

بازسازی اقتصادی یکی از مهمترین اولویت های دولت گرجستان به شمار می رود و در این راستا خصوصی سازی اقتصادی، جهت گیری به سمت بازار آزاد و همگرایی با اقتصاد اتحادیه اروپا، از اولویت های اصلی این کشور شده است. به طوری که با تصویب قوانین و ارائه تسهیلات خاص، گرجستان طبق آمارهای جهانی رتبه های مختفی را در جهان کسب نموده و از رتبه خوبی برای سرمایه گذاری در گرجستان بهره جسته است.

+ قوانین سرمایه گذاری در گرجستان 2019

رتبه جهانی اقتصاد گرجستان

موسسه “Doing Business” گرجستان را از لحاظ سادگی فعالیت تجاری در سال 2015 در جایگاه 15 (سال 2014 جایگاه 14) و به عنوان کشور پیشرو و اصلاحات گر در منطقه اروپا و آسیای مرکزی اعلام نموده است.

موسسه “Fraser Institute”در رتبه بندی خود مربوط به آزادی اقتصادی جهان برای سال 2015، گرجستان و قطر را مشترکاً بعد از انگلستان در جایگاه 12 قرار داده است. در این رتبه بندی ایالات متحده و تایوان بعد از گرجستان می باشند.

موسسه “Transparency International” بر اساس رتبه بندی سال 2014 گرجستان را بین کشورهای شوروی سابق و اروپا شرق پرچمدار مبارزه با فساد مالی می داند. طبق این رتبه بندی گرجستان در منطقه آسیای مرکزی و اروپای شرق جایگاه اول را به اختصاص داده است.

موسسه “The Global Competitiveness Report” شاخص رقابتی جهانی بر اساس رتبه بندی سال 2015-2014 به گرجستان 22.4 امتیاز و جایگاه 69 اختصاص داده است. (سال 2014-2013 جایگاه 72)

موسسه “Hertage Foundation” در گزارش جدید خود در سال 2015، گرجستان را از نظر آزادی اقتصاد بین 178 کشور جهان، جایگاه 22 و گروه عمدتاً آزاد، فراتر از کشورهای توسعه یافته از قبیل ژاپون، نروژ، بلژیک، فرانسه و اتریش قرار داده است.

در نوامبر 2015 مؤسسه های S&P، Moody’s و Fitch Rating در رتبه بندی اعتباری، امتیاز “BB” پایدار را به گرجستان اختصاص دادند.

گرجستان از باشگاه اصلاح انجام امور تجاری، جایزه بالاترین اصلاحات در اروپا و آسیای مرکزی را در طول پنج سال اخیر دریافت نموده است.

براساس نظر قائم مقام بانک نوسازی و توسعه اروپا و در تحقیقی که در سراسر جهان صورت گرفته است، گرجستان بیشترین تلاش را برای مبارزه با فساد مالی در سطح اروپا دارد.

 

لینک های مرتبط : 

 

 

http://juliustrok41853.pages10.com/--27993878 http://travisomje34433.blogolize.com/--27880131 http://louisjmoo80123.onesmablog.com/--27886670 http://manuelwzup77777.ampblogs.com/--26360851 http://gunnergbnb34567.bloguetechno.com/--24880112 http://eduardokhdz11111.full-design.com/--27869392 http://simonczvr88888.thezenweb.com/--28575681 http://daltonomrq51839.tinyblogging.com/--26726806 http://judahifcx11110.qowap.com/24635453/ http://franciscozbjn90234.fireblogz.com/16681528/ http://franciscomajr77517.total-blog.com/-18757084 http://hectorgnsu12456.collectblogs.com/16880409/ http://paxtonuxzz24567.xzblogs.com/16927546/ http://cruzfjlm89012.digiblogbox.com/12349150/ http://messiahvzpy31817.bloginwi.com/14700800/ http://emiliokqtu01234.jaiblogs.com/12948192/ http://juliusubgi68013.blogstival.com/11001427/ http://josuesqqn78889.designi1.com/10882429/ http://martingnqr01235.look4blog.com/14757690/ http://kameronxacc45678.imblogs.net/15166491/ http://lanezpeo74764.educationalimpactblog.com/10898659/ http://jaspervbfg56789.ivasdesign.com/10881871/ http://jaidenwsix48444.link4blogs.com/10969063/ http://andersonyfjm80134.mybloglicious.com/10979823/ http://lukasvutq89900.post-blogs.com/10848627/ http://elliotrnvb18631.review-blogger.com/10695157/

صفحه قبل 1 صفحه بعد